Event och konferens

Vill ni ha underhållning på er konferens, kick off eller liknande event? Oscar har många års eftarenhet av just detta!
Har ni frågor? Tveka inte att höra av er.


Referenser:

Stig Wass - VD, Hemmabutikerna.

Oscar har påvisat talang och känsla för medryckande musik och text kring byggandet av varumärket "Hemma". De flesta hushåll i Sverige känner i dag till ”Hemmalåten”. På våra kick offs och konferenser har Oscar blandat visor och schlager som gjort honom till nr #1 bland artister för många av våra medlemmar i kedjan.

--------------------------------

Kent Oderud - VD, Miele AB

Premium-märket Miele är i grunden ett tyskt familje-företag som erbjuder marknaden det bästa man kan tänka sej inom hushållsmaskiner och till proffskunder.

Allt vi företar oss måste stå i överensstämmelse med den excellenta produktkvaliteten vi levererar, Även events och kund- och medarbetarsamlingar… Här kommer Oscar till sin fulla rätt och ger oss och publiken exakt det den vill ha – a really good time ! Lyhörd för publikens önskningar som få andra + ruskigt bra bredd + underbart genomfört + och med högsta engagemang och passion = Oscar !

Oscar att lätt att samarbete med. Vem kunde tro att Miele skulle ge ut en egen CD.
Med Oscar´s hjälp blir det hela en lätt match. Gör som oss på Miele; spela in en egen, svängig företagslåt så blir effekten långlivad och ännu djupare !

--------------------------------

Niclas Eriksson - Säljledare Färjestads BK

Oscar har alltid gjort ett bra jobb åt FBK när vi har kallat på honom. Hans allkunnighet när det gäller sång och gitarrspel får de flesta som inte har hört eller sett honom uppträda att höja på ögonbrynen. Många säger att han är vassare än sin far och det är betyg gott nog. Jag kan med det varmaste rekommendera Oscar när det gäller allt inom musikunderhållning.

--------------------------------

Mikael Solberg - CEO, RNB RETAIL AND BRANDS AB

De gånger som jag har sett Oscar uppträda har jag aldrig blivit besviken.

Han vet på något förunderligt sätt vad publiken vill höra.

När vi har använt oss av Oscar har han förgyllt och gjort kvällen till något att minnas. Jag vill varmt rekommendera Oscar om ni vill ha en lyckad fest!


Reklamlåtar


Förmodligen hör du Oscar var och varannan dag utan att veta om det. Han står nämligen som upphovsman till Hemmabutikernas Reklamlåt.

"Känn dig som hemma"

Oscar skrev även den föregående reklamlåten till samma företag. Kommer du ihåg den?

"Hemma, Hemma"

Även företaget Miele visade sitt intresse för Oscar medryckande specialskrivna låtar. Miele använder sin låt vid mässor, konferenser, och i sina egna bilstereos!

Miele (Det Finns Ingen Annan)